referenser

Festim Bytyqi, målvakt Malmö FF
”Jag har haft Freddie Roth som målvaktstränare när jag spelade i MFF U-19. Han har varit en av dom bästa jag har haft då han har en modern stil samt mycket matchliknande träningar. Där utvecklades jag till en seniormålvakt. Freddie är en ödmjuk och lojal person som man kan prata med om allt, inte bara fotboll . Sen har han ett bra humör som får en och vilja träna!”


Mattias Filipanics, målvakt IFK Malmö
”Freddie Roth är en väldigt duktig målvaktstränare och är väldigt ambitiös och pedagogisk. Han fokuserar inte bara på de fotbollsmässiga utan lägger även vikt kring det mentala spelet som målvakt!”


Fredrik Andersson, målvakt Örgryte IS
”Freddie är en lugn och harmonisk person som en inte stressar upp sig vilket även speglar honom som målvaktstränare. Han jobbar metodiskt med tekniken och är noggrann. Han är också bra på lära ut, vilket är viktigt för unga målvakter!”


Patrik Johansson, tränare IFK Malmö
”Freddie är en målvaktstränare som är ambitiös, noggrann och har öga för detaljer. Hans engagemang, erfarenhet och kunskap bidrog till att verkligen utveckla målvakterna i vårt lag.”


Peter Abrahamsson, målvakt Örgryte IS
”Freddie är en positiv och trygg person som brinner för fotbollen och i synnerhet målvaktsträningen. Jag jobbade ihop med honom i Örgryte IS vilket ledde till att jag utvecklades ytterligare som målvakt. Freddie har själv erfarenhet av att ha spelat på en hög nivå, vilket jag tycker är en viktigt egenskap för en målvaktstränare”